bu programı indirmeden önce bilmeniz gereken şeyler!
-Bu (out) Sbot (tüm diğer botlar ile çalışır ancak Sbot kullanmıyorsanız eğer “Satılmış ikisirler kontrol Sbot” işlevini kullanamazsınız) ile çalışır
Grafik Standart ve “1 Grafik”, parlaklığı normal ayarlayın!
Sizin çözünürlüğünü değiştirmek için çalışın-Sakın, ama gerçekten denemek istiyorsanız o zaman onu ^ ^ do
Eğer uygun bir çözünürlüğe sahip olan ya da başka bir işe yaramaz o yüzden-Bu program resim arama ile çalışır.
-Ne zaman Depolama kullanımı kullanmak o zaman doğru noktada durmak gerekir
-Constantinople; Depolama = -10621,2580; Guild depolama = -10558,2328
-Donwhang; Depolama = 3577,1989; Guild depolama = 3591,1968
-Hotan; Depolama = 113,65; Guild depolama = 114438
-Jangan; Depolama = 6433,1064; Guild depolama = 6246,1205
-Semerkand; Depolama = -5132,2801; Guild depolama = -5175,2971
İskenderiye; Depolama = -16084,25; Guild depolama = 16111, 46
-Ayrıca depolama kaleci de düz bakmak gerekir, başka bir işe yaramaz!
Bu ne işe yarar
Bunun için sormak veya hatta Stall ağ ikisirler satın alacak zaman depolama, envanter Elixer satacak
Bazılarınız zaten biliyorum ama değil olanlar için ben burada açıklayacağız ^ ^. Bu durak düğmesi, açık ahır gibi ekrandaki resimleri sonra … yani ive benim ekran çözünürlüğü için bunları yaptı (1680 * 1050), ancak bu pics da başka bir çözünürlük var ise * 1024 böylece her pic değiştirmeniz gerekir 1280 üzerinde çalışmak arar içinde
** Bit – Sbot AutoStaller *, * DataElixers + ŞEHİR + Diğer + …
Yani paint.net veya aynı ^ yapan başka bir program gerekiyor ^
-Örneğin: Eğer ondan bir ekran görüntüsü almak ve sonra açık paint.net ve oraya yapıştırın gerekir açık durak düğmesini değiştirmeniz gerekirse.
Sonra sadece i sorunlar verebilir başka benim pic kesip gibi düğmesi açık durak kesip.
Choose dir -> Bith depth 32-bit then press ok and your done now you need todo this for all the other pics xDxD have fun”>sonra bir png dosyası olarak kaydedin -> seçin dir -> bith derinliği 32-bit ve sonra Tamam düğmesine basın ve size xDxD diğer tüm resimler için todo buna ihtiyacım bitti artık eğlenin
Siz başka bir resultion tüm resimler değişti eğer benim email adresi tommeke_v4@hotmail.com bir rar tüm resimlerinizi göndermek için çok nazik olabilir. Awyeah e ^ ^ thx içinde çözünürlüğü koymak unutmayın
Tıkır tıkır çalışacak Kararları
1680 * 1050
1280 * 1024
Yeni Sürüm 0.9
Sabit:
Depolama kullanın
Eklendi:
Tüm kasaba için depolama kullanın
Düğmesi-Bağış
-Stall ağ
LİNK: http://hotfile.com/dl/84603049/4dcbda6/Auto-Staller_v0.9.rar.html
-Bu (out) Sbot (tüm diğer botlar ile çalışır ancak Sbot kullanmıyorsanız eğer “Satılmış ikisirler kontrol Sbot” işlevini kullanamazsınız) ile çalışır
Grafik Standart ve “1 Grafik”, parlaklığı normal ayarlayın!
Sizin çözünürlüğünü değiştirmek için çalışın-Sakın, ama gerçekten denemek istiyorsanız o zaman onu ^ ^ do
Eğer uygun bir çözünürlüğe sahip olan ya da başka bir işe yaramaz o yüzden-Bu program resim arama ile çalışır.
-Ne zaman Depolama kullanımı kullanmak o zaman doğru noktada durmak gerekir
-Constantinople; Depolama = -10621,2580; Guild depolama = -10558,2328
-Donwhang; Depolama = 3577,1989; Guild depolama = 3591,1968
-Hotan; Depolama = 113,65; Guild depolama = 114438
-Jangan; Depolama = 6433,1064; Guild depolama = 6246,1205
-Semerkand; Depolama = -5132,2801; Guild depolama = -5175,2971
İskenderiye; Depolama = -16084,25; Guild depolama = 16111, 46
-Ayrıca depolama kaleci de düz bakmak gerekir, başka bir işe yaramaz!
Bu ne işe yarar
Bunun için sormak veya hatta Stall ağ ikisirler satın alacak zaman depolama, envanter Elixer satacak
Bazılarınız zaten biliyorum ama değil olanlar için ben burada açıklayacağız ^ ^. Bu durak düğmesi, açık ahır gibi ekrandaki resimleri sonra … yani ive benim ekran çözünürlüğü için bunları yaptı (1680 * 1050), ancak bu pics da başka bir çözünürlük var ise * 1024 böylece her pic değiştirmeniz gerekir 1280 üzerinde çalışmak arar içinde
** Bit – Sbot AutoStaller *, * DataElixers + ŞEHİR + Diğer + …
Yani paint.net veya aynı ^ yapan başka bir program gerekiyor ^
-Örneğin: Eğer ondan bir ekran görüntüsü almak ve sonra açık paint.net ve oraya yapıştırın gerekir açık durak düğmesini değiştirmeniz gerekirse.
Sonra sadece i sorunlar verebilir başka benim pic kesip gibi düğmesi açık durak kesip.
Choose dir -> Bith depth 32-bit then press ok and your done now you need todo this for all the other pics xDxD have fun”>sonra bir png dosyası olarak kaydedin -> seçin dir -> bith derinliği 32-bit ve sonra Tamam düğmesine basın ve size xDxD diğer tüm resimler için todo buna ihtiyacım bitti artık eğlenin
Siz başka bir resultion tüm resimler değişti eğer benim email adresi tommeke_v4@hotmail.com bir rar tüm resimlerinizi göndermek için çok nazik olabilir. Awyeah e ^ ^ thx içinde çözünürlüğü koymak unutmayın
Tıkır tıkır çalışacak Kararları
1680 * 1050
1280 * 1024
Yeni Sürüm 0.9
Sabit:
Depolama kullanın
Eklendi:
Tüm kasaba için depolama kullanın
Düğmesi-Bağış
-Stall ağ
LİNK: http://hotfile.com/dl/84603049/4dcbda6/Auto-Staller_v0.9.rar.html